Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί εδώ και περίπου έναν μήνα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που ανέλαβε στη θέση του, να τα πηγαίνει εξαιρετικά στον πάγκο της ομάδας.

Βεβαίως, ο Πορτογάλος… έπνιξε την πίκρα του για την απόλυση, με την αποζημίωση ύψους 16 εκατ. ευρώ που έλαβε, η οποία μπορεί να φτάσει στα 24 εκατομμύρια, εάν οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφαλίσουν την έξοδό τους στο Champions League.

Όμως, για να κλείσει αυτό το deal ο «Special One», χρειάστηκε να βάλει την υπογραφή του σε έναν ιδιαίτερο όρο με την ομάδα του Μάντσεστερ: να μην αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε εκείνος καλείται να πληρώσει μια ρήτρα ύψους 17 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον σύμφωνα με τους «Times».

Ο Μουρίνιο βρήκε δουλειά μετά τη Γιουνάιτεντ και αυτή είναι ο ρόλος του τηλεκριτικού στο «BeINSPORTS», με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για αμοιβή που φτάνει τις 67.000 ευρώ ανά παιχνίδι. Η πρώτη παρουσία του στο στούντιο θα είναι για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα θα σχολιάσει το ματς Άρσεναλ-Τσέλσι.