«Το ΟΑΚΑ είναι ιδανικό για τον τελικό του Μουντιάλ 2030»

Υπέρ του να γίνει και η τελετή έναρξης στην Αθήνα είναι ο Βούλγαρος υπουργός Αθλητισμού


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
14:26
09/01/2019
«Το ΟΑΚΑ είναι ιδανικό για τον τελικό του Μουντιάλ 2030»
1
loading

Το θέμα με τις σκέψεις συνδιοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 από Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα συνεχίζονται μέχρι και την εκπόνηση ενός λεπτομερούς σχεδίου που θα παρουσιαστεί και κατατεθεί ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις από τον υπουργό Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ, το ΟΑΚΑ θα ήταν το ιδανικό στάδιο για τη διεξαγωγή της τελετής έναρξης, αλλά και του μεγάλου τελικού, σε περίπτωση φυσικά που όλα κυλήσουν ομαλά, υπάρξει επίσημη υποψηφιότητα των βαλκανικών χωρών για το Μουντιάλ του 2030 και κερδίσουν τη διοργάνωση...

«Εμείς, ως Βουλγαρία, όσον αφορά τη συμμετοχή μας στην υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 με τις Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα, τονίζουμε ότι σκοπεύουμε να διαθέσουμε τέσσερα στάδια. Το Εθνικό, που βρίσκεται στη Σόφια, άλλο ένα στην πρωτεύουσα και δυο γήπεδα σε Βάρνα και Πλόβντιβ. Το ΟΑΚΑ, στην Αθήνα, είναι το προτιμότερο για να διεξαχθεί εκεί η τελετή έναρξης, αλλά και ο μεγάλος τελικός του θεσμού», ήταν τα λόγια του Κράλεβ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Pantelis

    Ψωμί τυρί δεν έχουμε να φάμε, σαλάμι για την όρεξη.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει