Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση του Άρη, όπου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στέλνοντάς τους παράλληλα και το μήνυμά του.

«Δική μας είναι ευθύνη που η ομάδα δεν έκλεισε θετικά το 2018. Ο κόσμος έχει δίκιο να είναι δυσαρεστημένος και να διαμαρτύρεται. Δική μας ευθύνη είναι να γυρίσουμε την κατάσταση με τον ερχομό του νέου χρόνου . Περιμένω από όλους μεγαλύτερη προσπάθεια και υπευθυνότητα το 2019», είπε αρχικά ο κ. Καρυπίδης.

Ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα allaboutaris.gr, συμπλήρωσε: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση και στις ευθύνες, να μου το πει τώρα. Θα βρούμε τρόπο να λύσουμε τη συνεργασία μας. Καλή χρονιά με υγεία να έχετε».

Παράλληλα, είναι δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την ενίσχυσή τους ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, που ξεκινά επίσημα από αύριο. Μάλιστα, φέρεται οι συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Αυτός είναι πιθανότατα και ο λόγος της συνάντησης που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης με τους Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Σάββα Παντελίδη, μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές.