Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πηγαίνει «τρένο» τον ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου του πρωταθλήματος, με την ομάδα του να έχει καταγράψει μόλις μια απώλεια βαθμών (ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο) σε 14 αγωνιστικές της Super League. Παράλληλα, ψηφίστηκε και ο καλύτερος Ρουμάνος προπονητής για το 2018, κάτι που σημαίνει ότι είναι στην καλύτερή του φάση.

Ωστόσο, με συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, αποκάλυψε και ποια δουλειά θα έκανε, εάν δεν αναλάμβανε πόστο σε πάγκους ομάδων. Όπως είπε, «εάν δεν ακολουθούσα καριέρα στο ποδόσφαιρο, θα ήθελα να ήμουν κτηνίατρος».

Στη συνέχεια, οι συμπατριώτες του Λουτσέσκου αποκάλυψαν πως το πιο… τρελό δώρο που είχε ζητήσει από τους γονείς του, ήταν ένα άλογο, το οποίο μάλιστα είχε στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Πάντως, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν φάνηκε να «ψήνεται» ιδιαίτερα να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του. «Δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει. Δεν μου αρέσει η ιδέα της Εθνικής… Δεν θα ήθελα να προπονήσω σε επίπεδο εθνικών ομάδων», είπε ο Ρουμάνος.