Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Τρίτη στη Βαρκελώνη με 60-69 τη Μπαρτσελόνα και απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θέλει να πετύχει μία ακόμα νίκη στην Euroleague κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 8 νίκες και 5 ήττες και στόχος του είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs. Η Γκραν Κανάρια είναι δωδέκατη με 5 νίκες και 8 ήττες.

Ο Ζακ ΛιΝτέι είναι ένας από τους παίκτες που θα στηριχτεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι. Θα πετύχει περισσότερους ή λιγότερους από 10,5 πόντους;

Ο ΛιΝτέι πετυχαίνει 10,69 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στον αγώνα Ολυμπιακός-Γκραν Κανάρια, για τους Over/Under 10,5 πόντους του Ζακ ΛιΝτέι.

Συνολικά, έχει πετύχει 139 πόντους, στα 13 παιχνίδια του Ολυμπιακού, στην Euroleague. Ο μέσος όρος του είναι 10,69 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 28 πόντοι, που σημείωσε στον αγώνα με τη Μπουντούγκνοστ.

Στα υπόλοιπα 12 παιχνίδια πέτυχε 15 πόντους με τη Ζαλγκίρις, 14 με την Κίμκι, από 12 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη Μπάγερν και τη Ρεάλ Μαδρίτης, από 10 με την Αναντολού Εφές και τη Μπαρτσελόνα, από 8 με την Αρμάνι Μιλάνο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 7 με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, 3 με τη Φενερμπαχτσέ, ενώ δεν σημείωσε πόντο στον αγώνα με τη Μπασκόνια.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γκραν Κανάρια και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ηςαγωνιστικής της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.