Μέσα σε λίγες μέρες ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώθηκε πως δύο από τους αριστερούς μπακ της ομάδας του είναι τραυματίας, ενώ ο ένας μάλιστα (Μαρσέλο) θα επιστρέψει τη νέα χρονιά.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ χτύπησε στη χθεσινοβραδινή προπόνηση της «σελεσάο» που βρίσκεται στην Πολωνία και διαπιστώθηκε ότι έσπασε το πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο διεθνής παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Ωστόσο, ο Μουρίνιο είχε μάθει το απόγευμα της Παρασκευής ότι Φάμπιο Κοεντράο ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και ελπίζει ότι θα έχει επιστρέψει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου για το κρίσιμο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε διάφορες «αλχημείες» για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας των πρωταθλητών Ισπανίας.

Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον «special» να βάζει τον Αρμπελόα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με ταυτόχρονη τοποθέτηση του Ράμος στα δεξιά, και να χρησιμοποιεί κάποιον εκ των Βαράν, Αλμπιόλ ή Καρβάλιο (αν και μέχρι χθες δεν βρισκόταν στα πλάνα του) δίπλα στον Πέπε.

Πηγή: sport-fm.gr