Ο πρώτος αντιπρόεδρος της Τέμπερλεϊ, της ομάδας στην οποία ανήκει ο Αργεντινός μέσος Αντριάν Αρέγι, επιβεβαίωσε πως γνωρίζει τις επαφές που έχει η πλευρά του παίκτη με την ΑΕΚ μιλώντας στο ραδιόφωνο Nacional Tucuman.

Ο Χιαντούρκο τόνισε πως για να προχωρήσει η μετακίνηση του Αρέγι στην ΑΕΚ θα πρέπει η Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν, όπου αγωνίζεται ο παίκτης ως δανεικός, να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από την Τέμπερλεϊ τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η πώλησή του στον ελληνικό σύλλογο.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Τέμπερλεϊ τόνισε πως ακόμα δεν έχει κάποια κρούση, δείγμα του ότι οι επαφές γίνονται πιθανότατα μόνο με τη Σαν Μαρτίν.

«Ο Αντριάν είναι ποδοσφαιριστής της Τέμπερλεϊ. Η Σαν Μαρτίν έχει οψιόν αγοράς τον Δεκέμβρη και τον προσεχή Ιούνιο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τέμπερλεϊ ως το 2020. Δεν μας εκπλήσσει η πρόταση από την Ευρώπη. Στον σύλλογο δεν έχει φτάσει κάτι ακόμα. Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν πάντως επαφές με την πλευρά του Αντριάν», σχολίασε αρχικά ο Χιαντούρκο και πρόσθεσε:

«Η Τέμπερλεϊ βρίσκεται σε αναμονή γιατί είναι μια ευκαιρία τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη. Υπάρχει ένα συμβόλαιο με τη Σαν Μαρτίν. Πρέπει να αποδεσμευτεί και να υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη. Είναι υπαρκτή η πιθανότητα να πάει εκεί. Αυτό θα πρέπει να συζητηθεί με τον ελληνικό σύλλογο».

Πηγή: gazzetta.gr