Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει η «Sport» και φέρει την υπογραφή δημοσιογράφου από την ισπανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για ένα συμβόλαιο που θα λήγει το 2017 και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 15 εκατ. ευρώ καθαρά.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής άσος δεσμεύεται μέχρι το 2014 με τους «μερένχες», ενώ τα χρήματα που έχει λαμβάνειν φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ καθαρά. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πριν από μερικές μέρες ο Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του Ρονάλντο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» και συμφώνησαν σε όλα εκείνα τα θέματα που είχαν κάνει τον παίκτη να χάσει το… χαμόγελό του.

Τόσο στη χρονική διάρκεια της επέκτασης που φτάνει στα τρία χρόνια, άρα δεσμεύει τον Πορτογάλο μέχρι το 2017, όσο και στις απολαβές του.

Εν τω μεταξύ, από τη στιγμή που οι ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου ανέλθουν στα 15 εκατ. ευρώ, τότε γίνεται ο δεύτερος καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο μετά τον Σάμουελ Ετό (20 εκατ. ευρώ) και πίσω από εκείνον είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (με 14,5 εκατ. ευρώ καθαρά).

Πηγή: sport-fm.gr