Το ραντεβού του προέδρου της Ολανιένσε με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ολοκληρώθηκε, όμως οι απαιτήσεις των Πορτογάλων, οι οποίοι αξιώνουν περί τα 200.000, αναγκάζουν την Ένωση να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Φαβορί, δείχνει ο Λίνεν, αυτή την στιγμή, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανατροπή δεδομένων και πάλι με τον Πορτογάλο, μέχρι το τέλος της  σημερινής ημέρας.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ολανένσε Ισίντορο Σόουζα, όμως τα όσα ειπώθηκαν δεν… κάνουν στην ΑΕΚ. Ο «ισχυρός» παράγοντας των Πορτογάλων, αξιώνει περίπου 200.000 για να αποχωρήσει ο Κονσεϊσάο, ποσό που είναι απαγορευτικό για τους «κιτρινόμαυρους».

Πλέον, αυτό τους αναγκάζει να στραφούν σε άλλες λύσεις, με τον Έβαλντ Λίνεν, να είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Ο Γερμανός, έχει δείξει θετικός στο να εργαστεί στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία πλέον, θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, αφού κάθε κουβέντα μέχρι σήμερα ήταν σε φιλολογικό επίπεδο.

Αρνητική ήταν η κατάληξη και με τον Μίλινκο Πάντιτς, αφού οι απαιτήσεις του Σέρβου τεχνικού κρίθηκαν υπερβολικές. Οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανατροπή σκηνικού με τον Κονσεϊσάο, εάν η Ολανιένσε αλλάξει στάση.

Πηγή: Sport-fm.gr