Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, οι ιθύνοντες της Ηλιούπολης βλέπουν, ως μία πολύ καλή ευκαιρία να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία τους, την ενδεχόμενη αναμέτρησή τους με… τους Πειραιώτες.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των ανατολικών προαστίων έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό να χρησιμοποιήσει το φαληρικό στάδιο ως έδρα στην πολύ πιθανή αναμέτρησή της με τους ερυθρόλευκους για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για την Ηλιούπολη, ώστε να διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Ολυμπιακό, είναι να ξεπεράσει νωρίτερα το εμπόδιο του Πλατανιά τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης. Εφόσον η αθηναϊκή ομάδα φύγει με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές της από την Κρήτη, τότε θα έχει όλο τον απαραίτητο χρόνο να διαπραγματευθεί την διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού στην έδρα του Ολυμπιακού!

Από την πλευρά της, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση της Ηλιούπολης, δεδομένου ότι σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο το έργο των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε προβλέπεται να είναι απείρως ευκολότερο συγκριτικά με τον σκόπελο που θα είχαν υπερκεράσουν στη φυσική έδρα της Ηλιούπολης. Το περυσινό πάθημα του πρόωρου αποκλεισμού από τον Πανσερραϊκό είναι νωπό για την πειραϊκή ομάδα και σίγουρα μόνο εφησυχασμό δεν συνιστά η δυναμικότητα της ομάδας της Β’ Εθνικής.

Πηγή: gazzetta.gr