Για τη Βαρσοβία, όπου το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου θα λάβουν μέρος στο δέκατο συνέδριο ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών διευθυντών των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων, που διοργανώνεται από την UEFA, αναχώρησαν ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας.

Οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους συναδέλφους τους για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τις διοργανώσεις, τον καταρτισμό του καλενταριού και ό,τι άπτεται της στρογγυλής θεάς.

Με την επιστροφή αμφοτέρων στην Αθήνα θα μπει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για τα κρίσιμα ματς των προκριματικών απέναντι στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (εντός) και τη Σλοβακία (εκτός) στις 12 και 16 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Μέσα στην εβδομάδα θα ενημερωθούν οι διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό για την κλήση τους. Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Γιώργου Σαμαρά στην αποστολή, καθώς μετά το κάταγμα στον αγκώνα απέφυγε μεν το χειρουργείο αλλά συνεχίζει θεραπεία. Σίγουρα εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Γρηγόρης Μάκος.

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι εκλεκτοί, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ανησυχία, ωστόσο, υπάρχει για τον Βασίλη Τοροσίδη, που χθες υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr