Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Αποφασισμένη να μην αφήσει το φετινό πρωτάθλημα να της φύγει από τα χέρια είναι η Μπάγερν. Οι Βαυαροί πέρασαν με 2-0 από τη «Φέλτινς Αρένα» απέναντι στη Σάλκε για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga και διατηρώντας το απόλυτο μοιράζονται την κορυφή με την απίθανη Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δύο πανέμορφα γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά ήταν όλη η ιστορία του αγώνα. Στο 55’ ο Κρόος συνεργάστηκε άψογα με τον Μίλερ και ο πρώτος με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 58’ ο δημιουργός του πρώτου τέρματος με υπέροχη ατομική ενέργεια (ντρίμπλα μέσα από τα πόδια του Φουχς και άψογο πλασέ) έριξε στο καναβάτσο την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League.

Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Μάτιπ, Φουχς, Τζόουνς (78’ Χέγκερ), Νοϊστέντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (62’ Μπαρνέτα), Ντράξλερ (62’ Αφελάι), Χούντελααρ.

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπαντστούμπερ, Λουίς Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ (89’ Τίμοστσουκ), Μίλερ, Κρόος, Ρόμπεν (84’ Σακίρι), Μάντζουκιτς (70’ Χάβι Μαρτίνεθ).

Πηγή: sport-fm.gr