Αποφασισμένος να τελειώσει όσο νωρίτερα γίνεται με το θέμα της δίωξης είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν έπεσε από τα σύννεφα, ύστερα από τα όσα είχαν δημοσιοποιηθεί και αφορούσαν τις 320.000 ευρώ που φαίνονταν ότι εκείνος χρεώθηκε.

Ο παλαίμαχος χαφ έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ότι είναι έτοιμος να απολογηθεί και να βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει και μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου με βάση με την οποία τα χρήματα αυτά περνούν τελικά ως αμοιβή του.

Όσον αφορά το παραπάνω ποσό, με απόφαση των μελών του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τον Φεβρουάριο του 2012 (επί Βρύζα δηλαδή) χαρακτηρίστηκε αναδρομική η αμοιβή του (6.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως) έτσι ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής του.

«Δηλώνω με ικανοποίηση πως επιτέλους η ελληνική δικαιοσύνη -σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θα αποφανθεί για όλα και υποχρεωτικά πλέον θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων η γραπτή ανακοίνωση του Ζαγοράκη.

Πηγή: sport-fm.gr