Την «ανορθογραφία» του καλοκαιριού θέλει να διορθώσει η ΑΕΚ, η οποία την προσεχή μεταγραφική περίοδο πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού μέσου. Άλλωστε, το μέλλον του Αντρέ Σιμόες δεν είναι και τόσο βέβαιο σα κιτρινόμαυρα, μετά και το καλοκαίρι του 2019, όταν και λήγει η τρέχουσα συμφωνία των δύο πλευρών. Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ Ένωσης και του Πορτογάλου.

Η μη ενίσχυση με έναν ακόμη χαφ αποδεικνύεται λανθασμένη απόφαση για την πρωταθλήτρια Ελλάδας, κάτι που δουλεύεται ήδη από τώρα για να συμβεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport». Στόχος, μάλιστα, είναι να έχει κλείσει θετικά η υπόθεση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Στην ΑΕΚ αναζητούν έναν παίκτη όχι για αντί-Σιμόες, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πορτογάλο, ώστε να συνθέσουν με αυτόν ή τον Κώστα Γαλανόπουλο ένα δίδυμο που θα «κουμπώνει» καλύτερα. Στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης με ανασταλτικές ικανότητες, που θα έχει δυνατότητα να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω, κάτι που δεν είναι στα ατού του Σιμόες.