Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα έχει καλύτερη πορεία στη συνέχεια των υποχρεώσεων της στη σεζόν εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια με δηλώσεις του μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μέσω της LiveSport ο Κροάτης τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και πως στο προχθεσινό παιχνίδι έπρεπε να προηγηθεί, καθώς ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος:

Οι δηλώσεις του Λιβάγια:

Για το ποια γεύση του αφήνει το ματς με τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Από τη στιγμή που καταφέραμε και ισοφαρίσαμε σε ένας ματς που πηγαίναμε να χάσουμε στην έδρα μας, νομίζω ότι αυτό είναι θετικό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, υπήρχαν πολλές απουσίες, αλλά η ομάδα δεν σταμάτησε να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Σχετικά με το αν θεωρεί ότι το αποτέλεσμα αδικεί την Ένωση, σχολίασε: «Είναι ξεκάθαρο ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχαμε προηγηθεί, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα και δείξαμε ότι έχουμε βάθος. Μας έλειψαν παίκτες-κλειδιά, υπήρχαν άλλα παιδιά που δεν ήταν απόλυτα έτοιμα, αλλά όσοι παίξαμε δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, επισήμανε: «Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πετύχει πράγματα φέτος, αλλά η χρονιά δεν σταματάει εδώ».