Σίγουρος ότι η Μάλαγα θα καταφέρει να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Μάρτιν Ντεμικέλις. «Θα προσπαθήσουν όσο πιο σκληρά μπορούν για να ανατρέψουν την ήττα με 2-0, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα το κάνουν», τόνισε ο Αργεντινός αμυντικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρτιν Ντεμικέλις

«Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είχε προβλέψει μια νίκη με 2-0 στην αρχή του παιχνιδιού και τώρα έχουμε ένα καλό αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς. Ήταν σημαντικό για εμάς να δίνουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μας για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει της προετοιμασίας μας για το επόμενο ματς.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει όσο πιο σκληρά μπορεί για να ανατρέψει την ήττα με 2-0, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα το κάνει!

Μετά τα γκολ που σημειώσαμε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι οπαδοί μας υποστήριζαν όπως δεν το έχουν κάνει ποτέ. Οι επευφημίες που δεχθήκαμε όταν βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο ήταν απίστευτες, η ατμόσφαιρα εκπληκτική. Όλοι νιώσαμε περήφανοι εκείνη τη στιγμή».