Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους για το «Τρόπαιο Μπερλουσκόνι». Στο καθιερωμένο φιλικό που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του πατέρα του ιδιοκτήτη της Μίλαν, οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν με 3-2 από τη «Γιούβε».

Τα πρώτα αποτελέσματα της νέας Μίλαν δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα του Μιλάνου δεν έχουν ακόμα αντικατασταθεί και οι οπαδοί μοιάζουν απογοητευμένοι. Την απογοήτευση αυτή δεν συμμερίζεται ο προπονητής της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους, που έγινε στο πλαίσιο του «Τροπαίου Μπερλουσκόνι», έδειξε πως είναι αισιόδοξος για τη χρονιά που ξεκινάει.

«Είναι σίγουρο πως πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Δεν πήγαμε άσχημα, σήμερα. Τα γκολ που δεχτήκαμε από τη Γιουβέντους μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όμως, έπαιζε για πρώτη φορά μαζί και είναι φυσικό να μην υπήρχε η συνεργασία που θέλαμε. Από το αποτέλεσμα δεν έμεινα, ασφαλώς, ικανοποιημένος. Αυτό που κρατάω είναι η αγωνιστικότητα και το πνεύμα της ομάδας. Γενικά η ομάδα πήγε αρκετά καλά», δήλωσε ο Αλέγκρι.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο προπονητής της Μίλαν επιβεβαίωσε την πρόθεση του Κασάνο να αποχωρήσει από το Μιλανέλο. «Ο Κασάνο θέλει να φύγει. Είναι κρίμα, γιατί είναι ένας φανταστικός παίκτης, που τους πρώτους έξι μήνες του εδώ μας βοήθησε πολύ. Αλλά δεν μπορούμε να κρατάμε με το ζόρι κανέναν. Απλά, αν τελικά φύγει, πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του και αυτό δεν θα είναι εύκολο, δεδομένης της χρονικής στιγμής», τόνισε ο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr