Την απάντηση της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην πρόταση που έκανε για την Αντώνη Φώτση περιμένει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν την προσφορά τους στην ιταλική ομάδα, δίνοντας 500.000 ευρώ, ενώ εφόσον υπάρξει θετική απάντηση, ο «Batman» θα υπογράψει για τρία χρόνια έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η μεταγραφή εξαρτάται από τους δευτεραθλητές Ιταλίας, καθώς ο Φώτσης θα επέστρεφε ευχαρίστως στον Παναθηναϊκό για τρίτη φορά (μετά το 2002 και το 2008), ειδικά με ένα τόσο καλό-δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών-συμβόλαιο. Το πρόβλημα είναι πως η ομάδα του Μιλάνου έχει κάνει το σχεδιασμό της υπολογίζοντας στον Αντώνη Φώτση και είναι απίθανο να βρεθεί τώρα στην αγορά κάποιος κοινοτικός με τη δική του αξία. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει ενισχυθεί σημαντικά (πήρε Χέρστον, Λάνγκφορντ, Μπαζίλε, Στίπτσεβιτς, ανανέωσε με Χέρστον) και δεν θα πει εύκολα το «si».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (που είχε κάνει στις αρχές του καλοκαιριού την πρώτη κρούση στους Ιταλούς) και ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλουν πολύ τον Φώτση. Όχι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για αγωνιστικούς. Ο διεθνής άσος είναι ικανός να πλαισιώσει ιδανικά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στη γραμμή των ψηλών.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν ακόμη ψηλό, ενώ συνεχίζονται και οι προσπάθειες για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά.

Πηγή: sport-fm.gr