Μετά την οριστική, όπως φαίνεται, άρνηση της Φιορεντίνα να της παραχωρήσει τον Στέβαν Γιόβετιτς, η Γιουβέντους είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει άλλους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της. Πρώτος στη λίστα παραμένει ο Ρόμπι Φαν Πέρσι, με άλλους δύο παίκτες να αποτελούν εναλλακτικές λύσεις.

Η Άρσεναλ έχει κοστολογήσει τον Ολλανδό στα 25 εκατ. ευρώ, αλλά η «Γιούβε» δεν έχει κάνει καμία πρόταση που να ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες που φτάνουν από το Τορίνο αναφέρουν πως οι «μπιανκονέρι», μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Γιόβετιτς, είναι πρόθυμοι να ανεβάσουν την προσφορά τους, φτάνοντας στα 18 εκατ. Η απάντηση των «κανονιέρηδων», πάντως, δύσκολα θα είναι θετική.

Αν πράγματι η Άρσεναλ αρνηθεί και αυτή την πρόταση, η «μεγάλη κυρία» θα στραφεί στον Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος δεν έχει βρει «χώρο» στη Μάντσεστερ Σίτι και μπορεί να παραχωρηθεί, αν και μέχρι τώρα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δηλώνει πως τον χρειάζεται. Ο παίκτης αρέσει στον Κόντε, αλλά οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές.

Τελευταίος στη λίστα των επιθετικών είναι ο Τζιαμπάολο Πατσίνι. Ο παίκτης ανήκει στην Ίντερ, αλλά όλα δείχνουν πως το μέλλον του είναι μακριά από το Μιλάνο. Ο Πατσίνι, σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και θέση βασικού στη Γιουβέντους.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις των «μπιανκονέρι» και ποια θα είναι η τελική επιλογή τους.

Πηγή: sport-fm.gr