Το πρόβλημα του Λούκας Μπογέ στους κοιλιακούς προσαγωγούς είναι αρκετά «ύπουλο» και το πρόσφατο παρελθόν στην ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να αφήσει έναν ποδοσφαιριστή για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως είχε συμβεί με Μπακασέτα και Τσόσιτς. Έτσι, κρίνεται αναγκαία η απόκτηση και εξτρέμ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ώρα των Σπορ», επανέρχονται στο προσκήνιο δύο περιπτώσεις παικτών που είχαν απασχολήσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Δηλαδή αυτές των Φεντερίκο Καρτάμπια και Ντάρβιν Ματσίς.

Ο 25χρονος Αργεντινός, κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, δεσμεύεται με τη Λα Κορούνια μέχρι το 2021, ενώ ο συνομήλικός του από τη Βενεζουέλα, επίσης με ισπανικό διαβατήριο, ανήκει στην Ουντινέζε μέχρι το 2022.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικές, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολες περιπτώσεις. Όμως, από τον «δικέφαλο» έχουν σταθερά δίαυλο επικοινωνίας με τις πλευρές τους και πλέον υπάρχουν άλλα δεδομένα, καθώς οι όμιλοι του Champions League είναι κοντά. Έτσι, εκτός από αυτό το δέλεαρ, υπάρχει και μια μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια.