Ο Ζαρντίμ συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες (την Τρίτη δεν έπαιξαν ο Τζεμπούρ λόγω κόπωσης και ο νεαρός γκολκίπερ Γιαννιώτης) και έχει ήδη σχηματίσει άποψη για το υλικό που έχει στη διάθεσή του. Και φυσικά για αυτούς που δεν θα μείνουν στο ρόστερ και θα αποχωρήσουν.

Είναι γνωστό ότι στο γκρουπ των παικτών που δίνουν εξετάσεις είναι παίκτες όπως οι Σουμπίνιο (την Τετάρτη στην προπόνηση ήταν δεξί μπακ), Τάτος στα χαφ, γιατί θα μπουν και ο Γκρέκο και θα γίνει μία ακόμη μεταγραφή και είναι δύσκολο να μείνει έστω και ένας.

Επίσης πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα και στην άμυνα (Ντιελνά, ο οποίος μπορεί να μείνει γιατί παίζει σε δύο θέσεις, Ποτουρίδης, Καραγκούνης, αν θα μείνει στην πρώτη ομάδα ή θα επιστρέψει στη Νέων, Παπάζογλου, τον οποίο πάντως δείχνει να εμπιστεύεται ο Ζαρντίμ και πάει καλά), ενώ ένα θέμα είναι και ο Ντιόγο. Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχουν πολλοί, ο Ζαρντίμ τον βάζει μεσοεπιθετικό και αν γίνει πρόταση μάλλον θα δοθεί.

Και στην Ολλανδία

Μετά την Πορτογαλία αναμένεται να γίνουν νέα «κοψίματα» (ήδη έμειναν εκτός Δασκαλάκης και Χαβίτο), ίσως όμως όχι όλα. Υπάρχει δηλαδή η σκέψη να αποκλειστούν πάλι κάποιοι παίκτες και το οριστικό ξεκαθάρισμα να γίνει μετά την Ολλανδία.

Βέβαια, εκεί θα πάνε οι τέσσερις τραυματίες, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας και ο Γκρέκο, οπότε λίγο- πολύ οι αποφάσεις στο μυαλό του Πορτογάλου προπονητή θα έχουν «κλειδώσει» μετά την Ολλανδία.

Πηγή: Sday.gr