Μια μέρα χωρίς… πρόβλημα δεν μπορεί να περάσει η ΑΕΚ. Την ώρα που η ΠΑΕ ψάχνει λύση στο θέμα της Εφορίας και στο πώς θα φτιάξει μια αξιοπρεπή ομάδα για το νέο πρωτάθλημα, έρχεται ένα ακόμη εμπόδιο στην προσπάθεια καταρχήν να συμμετάσχει σε αυτό.

Χωρίς φορολογική ενημερότητα, λοιπόν, οι τράπεζες δεν της εκδίδουν την εγγυητική επιστολή που πρέπει να καταθέσει στην ΕΕΑ και ο Ανδρέας Δημητρέλος τρέχει να βρει λύση και σε αυτό το θέμα.

Το θέμα ενδεχομένως δεν μοιάζει, αλλά είναι σημαντικό για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι η εγγυητική επιστολή είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνεται στον φάκελο που θα καταθέσει η «Ένωση» στην ΕΕΑ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.

Έναν φάκελο που θα είναι ούτως ή άλλως ελλιπής και ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται στα χέρια της επιτροπής ως την Πέμπτη, δεδομένου πως την επομένη είναι η πρώτη της συνεδρίαση για το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Κάπως έτσι ο Ανδρέας Δημητρέλος θα πρέπει να κάνει έναν ακόμα… αγώνα δρόμου (παράλληλα με τις επαφές με την Πολιτεία για το θέμα της Εφορίας) για να βρει λύση και σε αυτό το πρόβλημα.

Και δεδομένης της στάσης των τραπεζών -και της απάθειας των μετόχων- ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει θεωρεί πως είναι η ενεργοποίηση δικών του προσωπικών επαφών.

Πηγή: sport-fm.gr