Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Πίπο Ιντζάγκι να υπογράφει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Τις τελευταίες μέρες το όνομα του έμπειρου φορ ακούγεται έντονα στην Αγγλία, με τη Γουότφορντ και τη Ρέντινγκ να είναι οι ομάδες που εμφανίζονται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην άσο της Μίλαν.

Η καριέρα του Πίπο Ιντζάγκι στη Μίλαν ολοκληρώθηκε και ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, για να συνεχίσει να παίζει, παρά τα 39 του χρόνια.
Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Αταλάντα, αν και τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως υπάρχουν Αγγλικές ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Ιντζάγκι.

Η νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Ρέντινγκ, προσφέρει 940 χιλ. λίρες το χρόνο στον Ιντζάγκι, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγγλία. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σίγουροι πως η εμπειρία και οι ικανότητες του «Σούπερ Πίπο» θα φανούν χρήσιμες στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Μία άλλη ομάδα που ακούγεται πως θα κινηθεί για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού είναι η Γουότφορντ.
Η ομάδα που ανήκει στην οικογένεια Πότσο, τους ιδιοκτήτες της Ουντινέζε, έχει για προπονητή της τον Τζανφράνκο Τζόλα, αλλά αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Αυτό δυσκολεύει την μεταγραφή του Ιντζάγκι, κάτι που παραδέχτηκε και ο Τζόλα.

Πάντως, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο Ιντζάγκι είναι περιζήτητος. Μένει να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του.

Πηγή: sport-fm