Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Λεάντρο Γκρέκο.

Στο «κόλπο» της μεταγραφής του 26χρονου χαφ έχει μπει η Πεσκάρα, η οποία – όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος – φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ρόμα.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ οι Πειραιώτες δεν είχαν αντιδράσει στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Όπως γράφει η SportDay, οι συζητήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας με τους «τζιαλορόσι» συνεχίζονται κανονικά με την προοπτική ο παίκτης να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Στον Ολυμπιακό θέλουν να πάρουν τον Ιταλό, αφού αποτελεί εισήγηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ που έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό χαφ, προφανώς για το 4-3-3 και στη διοίκηση ήθελαν από χθες να έχουν τελειώσουν την υπόθεση.

Διάψευση για Μιραλάς-Λίβερπουλ

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για τον Κέβιν Μιραλάς και το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Κριστόφ Ενροτό (μάνατζερ του παίκτη) στην SportDay.

Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του Ντορίν Γκοϊάν, Φλορίν Μανέα, δήλωσε ότι έχει προτάσεις από Τουρκία, Γερμανία, Ισπανία και Ρουμανία, ενώ έχει μιλήσει και με τον Ολυμπιακό για τον 28χρονο στόπερ που θα μείνει ελεύθερος από τη Ρέιντζερς. «Είχαμε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό» και, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο.

Τόσα θέλει η Μπόκα

Καμία εξέλιξη δεν έχει παρατηρηθεί στο θέμα του Κρίστιαν Τσάβες για τον Ολυμπιακό. Αν και υπάρχουν φήμες ότι οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει σε ανεπίσημες επαφές για να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή, στην ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι περιμένουν τις εισηγήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ωστόσο, στην Αργεντινή ανέφεραν ότι ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες δεν έχει δεχθεί κάποια εξαιρετική πρόταση από την Κόλο Κόλο για τον 26χρονο χαφ, ενώ δείχνει διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr