Ιδιαίτερα δύσκολο ήταν το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί στην Ολλανδία το βασικό προετοιμασίας του. Οι Θεσσαλονικείς έτρεχαν ακατάπαυστα για περίπου μιάμιση ώρα – παρουσία του Ζήση Βρύζα – και ακολούθησαν τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.

Το τρέξιμο έγινε σε γκρουπ, στα οποία οι ποδοσφαιριστές ήταν χωρισμένοι ανάλογα με την φυσική τους κατάσταση. Στο καλύτερο ήταν οι Κάτσε, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης, Λάζαρ και Ρομπέρ και στο τελευταίο οι Μπανγκουρά, Στάμου, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Πέλκα και Μπαρνς. Στα ενδιάμεσα ήταν οι Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Τζανδάρης και στο άλλοι οι Κουμάλο, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Λίνο, Έτο.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» έτρεξαν κύκλους μέσα στο γήπεδο, κάνοντας συνολικά τέσσερα σετ από τρεις κύκλους. Οι παίκτες έκαναν 12 300άρια (περίπου) και όλα αυτά σε αρκετά μεγάλες εντάσεις. Στο τέλος κάθε άσκησης καταγράφονταν και οι χρόνοι αλλά και οι σφυγμοί των παικτών.

Ο Γκαρσία και ο Καραντασιάδης έμειναν και πάλι για θεραπεία. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση την οποία παρακολούθησε και ο Ζήσης Βρύζας. Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα φτάσουν στην Ολλανδία ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Κώστας Σταφυλίδης.

Πηγή: sport-fm.gr