Μπορεί το όνομά του το τελευταίο διάστημα να ακούγεται ανάμεσα σε αυτά όσων θα αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Αντριάνο δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την Βαρκελώνη. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, Τίτο Βιλανόβα και είναι έτοιμος να παλέψει για την θέση του βασικού, παρά την άφιξη στους «μπλαουγκράνα» του Ζόρντι Άλμπα.

Ο Αντριάνο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, λόγω της απουσίας του Ερίκ Αμπιντάλ. Ωστόσο, τα πράγματα την φετινή σεζόν είναι πιο περίπλοκα, μετά και την απόκτηση του Άλμπα, καθώς ο Βραζιλιάνος μπορεί να έχει δευτερεύοντα ρόλο στο ρόστερ.

Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν, ο μάνατζερ του Αντριάνο, Πάουλο Αφόνσο, μιλάει ήδη με κάποιες ομάδες μεταξύ των οποίων και η Γιουβέντους.

«Η Γιουβέντους είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League. Έχω πολλές καλές σχέσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου και αν ενδιαφέρονται για τον Αντριάνο, τότε είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε την πρότασή του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του παίκτη.

Όπως και να έχει ο Βραζιλιάνος μπακ θέλει να είναι καλυμμένος για την επόμενη μέρα στην καριέρα του, είτε αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης, είτε ότι θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr