Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά –εκτός απροόπτου- και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Τσαρτσαρής, σύμφωνα με την Sportday.

Προτάθηκε στο «τριφύλλι» ο Σιν Ουίλιαμς για αντι-Μπατίστ, ενώ ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως οι «πράσινοι» χτύπησαν την… πόρτα του Γιακουμπά Ντιαβαρά.

Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Τσαρτσαρής θα φορά την «πράσινη» φανέλα και την επόμενη σε χρονιά. Οι πολύ καλές σχέσεις που έχει ο 33χρονος φόργουορντ με τον Αργύρη Πεδουλάκη αλλά και η επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο θα είναι για ακόμη ένα χρόνο.

Μετά την απόκτηση του Άντι Πάνκο, στον Παναθηναϊκό στρέφονται πλέον στο να αναπληρώσουν τα κενά στις θέσεις «3» και «1», καθώς Σάτο και Καλάθης αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον των Στράτου Περπέρογλου και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Στον Παναθηναϊκό ήδη έχει αρχίσει να τσεκάρουν τη μεταγραφική τους λίστα, με την ιστοσελίδα «solobasket.com» να αποκαλύπτει πως οι «πράσινοι» έχουν κάνει πρόταση στον Γιακουμπά Ντιαβαρά. Ο Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος είναι στην αποστολή των «τρικολόρ» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην Ιταλία και τη Βαρέζε, όπου είχε κατά μέσο όρο 15,1 πόντους και 5,2 ριμπάουντ.

Ψάχνει ήδη τον αντι-Μπατίστ

Άλλο ένα μεγάλο κενό, το οποίο πρέπει να καλύψει ο Παναθηναϊκός, την επόμενη σεζόν, είναι αυτό του Μάικ Μπατίστ, που -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα συνεχίσει στην Τουρκία και τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Στόχος των «πρασίνων» είναι να βρουν έναν παίκτη που θα… θυμίζει τον «Μιχάλη». Δηλαδή, όχι ένα βαρύ σέντερ, αλλά να μπορεί να αγωνιστεί και ως «τεσσάρι» και να συνεργάζεται με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Στο «τριφύλλι» προτάθηκε ο Σιν Ουίλιαμς. Πρόκειται για έναν Αμερικανό φόργουορντ (26χρ., 2,08μ.), ο οποίος τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA, ωστόσο μέχρι στιγμής η περίπτωσή του δεν προχωρά ιδιαίτερα. Όμως, δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτηση δύο ψηλών, εφόσον αποχωρήσει και ο Ίαν Βουγιούκας.

Πηγή: sport-fm.gr