Όταν οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι βρίσκονται… με την πλάτη στον τοίχο, πάντα καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν και να βγουν νικητές! Αυτό υποστήριξε ο Τζον Τέρι αμέσως μετά την κατάκτηση του Champions League, αποθεώνοντας τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον δραματικό τελικό με τη Μπάγερν Μονάχου!

«Ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο πίστευα να το βλέπεις απ’ έξω» ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «μπλε» που ήταν τιμωρημένος ελέω της αποβολής στη ρεβάνς των ημιτελικών κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και συνέχισε, λέγοντας:

«Οι συμπαίκτες μου ήταν φανταστικοί. Όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, πάντα καταφέρνουμε να ανταπεξέλθουμε. Κοιτάζοντας το τρόπαιο, σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορούσες να έχεις ζητήσει κάτι περισσότερο. Είναι αυτό που θέλαμε από την αρχή, είναι αυτό που ήθελε ο προπονητής μας, είναι αυτό που ήθελε το αφεντικό του συλλόγου.

Κατακτήσαμε και το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι σημαντικά επιτεύγματα και για τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Αν το χάναμε, θα χάναμε και το “εισιτήριο” για τη διοργάνωση της επόμενης σεζόν, όποτε αυτό από μόνο του αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο».

Πηγή: sport-fm