Μετά από μια μακριά σε διάρκεια δικαστική διαμάχη, που έφερε την τιμωρία του ΠΑΟΚ σχετικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «δικεφάλων» για την 25η αγωνιστική της Super League, οι εκπρόσωποι των «ασπρόμαυρων» και της ΑΕΚ θα βρεθούν ξανά στην ίδια αίθουσα, αλλά αυτή τη φορά για να συμφωνηθούν τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου.

Η συνάντηση θα γίνει στις 14:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου οι εκπρόσωποι των δυο φιναλίστ θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με αυτούς της Ομοσπονδίας και της Αστυνομίας, για να διαμορφωθεί το πλαίσιο ομαλής διεξαγωγής ενός παιχνιδιού, που φέρνει «μαύρες» αναμνήσεις από την περσινή εμπειρία.

Προς το παρόν, οι δυο ΠΑΕ δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι ακριβώς θα συζητηθεί στη συνάντηση, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν διαρρεύσει ποιες προϋποθέσεις θα ήθελαν να υπάρχουν για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με βασικότερο ζητούμενο την ασφάλεια του κόσμου και την προστασία της ομάδας. Αυτό που σίγουρα επιθυμούν και οι δύο φιναλίστ, είναι η παρουσία οπαδών τους στο γήπεδο.

Μάλιστα, χωρίς καν να χρειάζεται σχετική συνεννόηση, υπάρχει ομοφωνία για τις πλευρές που θέλουν να καθίσουν οι οπαδοί τους. Στην ΑΕΚ επιθυμούν την αριστερή πλευρά του ΟΑΚΑ, όπως φαίνεται από την τηλεοπτική μετάδοση, στην οποία παραδοσιακά παίρνουν θέση σε τελικούς οι «κιτρινόμαυροι», και στον ΠΑΟΚ τη δεξιά, την οποία είχαν και στον προηγούμενο τελικό στο στάδιο της Καλογρέζας, αυτόν με τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα διατεθούν, στον ΠΑΟΚ φέρεται να ζητούν παραπάνω από 20.000 χιλιάδες, καθώς θεωρούν ότι το ΟΑΚΑ μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια τόσο κόσμο και από τις δύο πλευρές, ενώ στην ΑΕΚ δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις και περιμένουν την ενημέρωση από την ΕΠΟ.