Καμία ανοχή δεν προτίθενται να δείξουν σε τυχόν παρασπονδίες οι τουρκικές Αρχές, όπως τόνισε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των διοργανωτών για τα θέματα ασφαλείας του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σταυρόπουλος:

«Συζητήσαμε για τα θέματα που αφορούν τις ομάδες, το που θα μείνουνε, για τις προπονήσεις κι όλες αυτές τις λεπτομέρειες που πρέπει. Μετά υπήρξε συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια για περίπου μία ώρα. Το μήνυμά τους ήταν ξεκάθαρο. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παρασπονδία, θα είναι πολύ σοβαροί. Μας είπαν πως έχουν την πείρα σε ανάλογες καταστάσεις. Θα υπάρξουν τρεις ζώνες ασφαλείας κοντά στο γήπεδο και καλό θα είναι όσοι δεν θα έχουν εισιτήριο να αποφύγουν να πλησιάσουν την περιοχή. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι θα υπάρξουν περίπου 2.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού και 3.500-4.000 του Παναθηναϊκού, ενώ η Μπαρτσελόνα θα έχει περίπου 800 φιλάθλους.

Θα δώσουμε όλα τα στοιχεία των φιλάθλων, που θα μένουν τα πάντα. Η αστυνομία θα είναι παρούσα μέσα στην πόλη και θα συνοδέψει τους φιλάθλους μέχρι το γήπεδο. Οι φίλαθλοι ας χαρούν αυτό το μεγάλο γεγονός και την όμορφη πόλη».

Πηγή: sport-fm.gr