Εξαιρετικά απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο ο Μανουέλ Μασάδο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Η διοίκηση της «κίτρινης» ΠΑΕ και ο Πορτογάλος προπονητής πρόκειται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν την επόμενη μέρα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Θεσσαλονικείς δεν προτίθεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον 58χρονο τεχνικό, ο οποίος βοήθησε αρκετά να βρει τα πατήματά της η ομάδα και να μην χάσει στα 10 από τα 13 ματς από τότε που ανέλαβε τα ηνία της.

Ο Μασάδο άρχισε σταδιακά να χάνει τους υποστηρικτές τους μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έκανε κάποιες περίεργες επιλογές στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Συγκεκριμένα, προχθές κανείς δεν κατάλαβε γιατί χρησιμοποιήθηκαν ο Σολτάνι που είναι με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας, ο Σανκαρέ που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και ο Φατί που έχει εκδηλώσει φανερά τάσεις φυγής εσχάτως και ήταν φανερά αδιάφορος.

Το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει αδυναμία να αλλάξει τα πράγματα στα αποδυτήρια και ενδέχεται να αποτελέσει ένα εξιλαστήρια θύματα, ενώ στον Άρη θα ψάξουν σύντομα για τον διάδοχό του.

Πηγή: sport-fm.gr