Υποχρεωμένοι να σηκώσουν το κεφάλι και να προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό από τη Μέταλιστ και παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι κόντρα στους «πράσινους».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές έλεγαν μεταξύ τους πως θα πάνε στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσουν να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος. Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες και τους έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας.

«Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό… Πρέπει να συγκεντρωθούμε αμέσως στο παιχνίδι της Κυριακής. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω, δεν πρέπει να κοιτάμε τι έγινε στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε: «Πρέπει να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι… Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα και πρέπει να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά τα πλάνα του 48χρονου τεχνικού, όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει να παρατάξει με κάποιες αλλαγές την ομάδα κόντρα στο «τριφύλλι». Αρχικά υπάρχει δίλημμα για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Βαλβέρδε σκέφτεται να τοποθετήσει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και δεν θέλει από την άλλη να «κάψει» τον Μέγιερι.

Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρκάνο. Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν ο Ισπανός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανιάτη και του Ιμπαγάσα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Αν τα καταφέρουν και οι δύο, τότε μαζί τους θα είναι ο Ορμπάιθ. Αν δεν τα καταφέρει ο Αργεντινός, τότε τη θέση του θα πάρει ο Μακούν. Μόνος σίγουρος για την επίθεση είναι ο Μιραλάς και τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν οι Αμπντούν, Ντιόγο, Τζεμπούρ, Καζίμ και Φουστέρ.

Πηγή: sport-fm.gr