Συνέχισε τις… σέξι εμφανίσεις της η Νάπολι που σε ματς για την 27η αγωνιστική της Serie A πρόσφερε θέαμα στο 6-3 κόντρα στην Κάλιαρι που βρέθηκε στο δρόμο της.

Ακόμη μια παράσταση για τους «παρτενοπέι» που αποζημίωσαν τους οπαδούς τους στο «Σαν Πάολο» παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από πολύ νωρίς τις προθέσεις τους, αφού μόλις στο 10’ ο Χάμσικ άνοιξε το σκορ και εννέα λεπτά αργότερα ο Πάολο Καναβάρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Είχε που είχε τους… σατανάδες της Νάπολι να αντιμετωπίσει η Κάλιαρι, ήρθε κι ένα δικό της παιδί, ο Αστόρι, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Η προσπάθεια αποφυγής της συντριβής των φιλοξενούμενων συμπυκνώνεται σε ένα και μόνο όνομα, τον Χοακίν Λαριβέι που έβαλε τρία γκολ με τα οποία περιορίστηκε η ήττα και μετριάστηκε ο διασυρμός. Ο Αργεντινός σκόραρε στο 38’, στο 77’ και στις καθυστερήσεις, απαντώντας έτσι διαδιχικά στα τέρματα που σημείωσαν οι Λαβέτσι (56’ με πέναλτι), Γκαργκάνο (70’) και Μάτζιο (82’). Με αυτήν τη νίκη οι «παρτενοπέι» έπιασαν στην τέταρτη θέση με 46 βαθμούς την Ουντινέζε που φιλοξενείται από τη Νοβάρα.

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι, η Ίντερ κατάφερε να πάρει μια νίκη μετά από επτά συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες και μάλιστα όταν όλα έδειχναν πως δεν θα το πετύχαινε. Το παιχνίδι με την Κιέβο πλησίαζε στο τέλος του και… φως για τους «νερατζούρι» δεν φαινόταν από πουθενά. Τελικά, τρία λεπτά πριν το τέλος ένας αμυντικός, ο Βάλτερ Σάμουελ, ήταν αυτός που κατόρθωσε να λύσει το «γόρδιο δεσμό», ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντιέγκο Μιλίτο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η 27η αγωνιστική:

Παρασκευή, 09/03 (21:45)

Κιέβο-Ίντερ 0-2
(87’ Σάμουελ, 90’ Μιλίτο)

Νάπολι-Κάλιαρι 6-3
(10’ Χάμσικ, 19’ Καναβάρο, 30’ αυτ. Αστόρι, 56’ πεν. Λαβέτσι, 70’ Γκαργκάνο, 82’ Μάτζιο – 38’, 77’, 91’ Λαριβέι)

Σάββατο, 10/03 (21:45)

Παλέρμο-Ρόμα

Κυριακή, 11/03 (16:00)

Νοβάρα-Ουντινέζε (13:30)
Μίλαν-Λέτσε
Αταλάντα-Πάρμα
Κατάνια-Φιορεντίνα (21:45)
Τσεζένα-Σιένα
Τζένοα-Γιουβέντους
Λάτσιο-Μπολόνια

Πηγή: sport-fm.gr