Την άποψη πως το «τριφύλλι» βρίσκετα δίκαια στην κορυφή της Super League εξέφρασε ο Χρήστος Δημόπουλος μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν εξαιρέσεις το ματς με τον Λεβαδειακό, ακόμη και την εποχή που δεν απέδιδε καλά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια είναι πρώτος», ισχυρίστηκε ο «φονιάς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δημόπουλου:

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει καλή πορεία και κανείς δεν το περίμενε αυτό μετά τους Ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς. Ακόμη και στα κακά του ματς, βρήκε το κολάι και τα κέρδιζε. Το ότι έβαλε σε ένα ματς γκολ στο 90’ δεν λέει κάτι, αφού η μπάλα παίζεται μέχρι το 95’. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως έπρεπε να κάνει κανά δύο μεταγραφές τα Χριστούγεννα, ειδικά επιθετικό. Αφού λίγο ο Κουίνσι ή ο Λέτο να μείνουν έξω, δεν υπάρχουν άλλοι.

Όσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ; Νομίζω πως ο «δικέφαλος» είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλά στην Ευρώπη και τώρα που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο, θα προσαρμοστεί και πιο εύκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι το ερώτημα το πόσο θα επηρεαστεί από την απουσία του λαού του.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες στην επίθεση που μπορεί να κάνουν ζημιά. Μιλάω για τον Γεωργιάδη και τον Αθανασιάδη και όχι για τον Σαλπιγγίδη που δεν παίζει καλά. Δεν είναι ο παλιός Σαλπιγγίδης και όσο δεν πατάει περιοχή, δεν απειλεί καθόλου. Αν ο Παναθηναϊκός περάσει από αυτό το ματς, ενδεχομένως να είναι και το φαβορί για το πρωτάθλημα. Πάντως, υπάρχουν δύσκολα ματς και για τους δύο μέχρι το τέλος».

Πηγή: Sport-fm.gr