Για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία τιμήθηκε την Τρίτη από την ΚΕΔ ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Ο Θεσσαλονικιός πρώην -πλέον- ρέφερι κυριολεκτικά αποθεώθηκε από τους υπόλοιπους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας που τον χειροκρότησαν παρατεταμένα, ενώ στην ομιλία του εκτόξευσε βολές κατά πρώην και νυν μελών της ΚΕΔ, διαιτητών, παραγόντων και δημοσιογράφων.

Πήρε το σήμα του διεθνή ρέφερι ο Κωνσταντινέας.

Το sport-fm.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ, αλλά και χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του Καλόπουλου!

Ο Δημήτρης Καλόπουλος τιμήθηκε από την ΚΕΔ στο περιθώριο του σεμιναρίου των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας , διότι σύμφωνα με τον πρόεδρο της, Γιώργο Σαρρή, «όποιος διαιτητής δηλώνει ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση, του απονέμουμε τιμητική πλακέτα. Με όλους τους διαιτητές συμβαίνει αυτό».

Την ώρα της απονομής της τιμητικής πλακέτας στον Μακεδόνα ρέφερι από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, οι υπόλοιποι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές που βρίσκονταν στην αίθουσα, τον χειροκρότησαν έντονα και παρατεταμένα, ενώ του πρόσφεραν και μια ανθοδέσμη.

Στην ομιλία του, ο Καλόπουλος ήταν υπέρ του δέοντος αιχμηρός. Οι αιχμές που εκτόξευσε αφορούσαν πρώην αλλά και νυν μέλη της ΚΕΔ, ακόμα και νυν διεθνή διαιτητή. Ιδιαίτερα επιθετικός ήταν για τους δημοσιογράφους τους οποίους χαρακτήρισε «σεναριογράφους που εξυπηρετούν συμφέροντα».

Πηγή: sport-fm.gr