Μόνο τη νίκη ψάχνει η εθνική ποδοσφαίρου των Ανδρών κόντρα στην Εσθονία, στον αποψινό αγώνα (21:45, CosmoteSport 1/ΣΚΑΪ) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, έπειτα από τις ισοπαλίες με Βοσνία Ερζεγοβίνη και Βέλγιο, που την έχουν αήττητη στον όμιλό της.

Οι τραυματίες Τοροσίδης και Μήτρογλου δεν θα είναι στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε, ενώ τιμωρημένος είναι ο Παπασταθόπουλος, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό στον Γερμανό προπονητή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη δεξιά πλευρά της άμυνας με έναν από τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σταφυλίδη και Μανιάτη, με τον άσο του Αμβούργου να είναι το φαβορί για τη θέση, ενώ ο άνθρωπος που καλείται να βρει δίχτυα θα είναι ο Βέλλιος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Πιο πιθανό σύστημα είναι το 4-2-3-1, με τον Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαδόπουλο στα δεξιά και τον Σταφυλίδη στα αριστερά της άμυνας, ενώ Μανωλάς και Τζαβέλλας θα είναι λογικά τα δύο στόπερ. Με την ικανότητα των περισσότερων της συγκεκριμένης τετράδας να παίζουν και σε άλλες θέσεις, ίσως αυτή η διάταξη μεταβληθεί είτε στην έναρξη του αγώνα, είτε στη συνέχεια.

Ζέκα και Σάμαρης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τον Φορτούνη να κινείται μπροστά τους και τον Μάνταλο να καταλαμβάνει τη μια από τις δύο θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Για την άλλη θέση «παίζουν» οι Τάσος Δώνης και Μπακασέτας, με τον εξτρέμ της Στουτγάρδης να είναι το φαβορί.

Από την πλευρά του, ο Μάρτιν Ρέιμ, στο δικό του 4-2-3-1 έχει στο μυαλό του τους: Ακσάλου στο τέρμα και Καλάστε, Κλαβάν, Γιάαγκερ και Τένιστ στην 4άδα της άμυνας. Αντόνοφ και Ντμιτρίεδ θα είναι στον άξονα, με τον Κάιτ να είναι πίσω από τον Ανιέρ και στα άκρα θα είναι Πουργέ και Ζενιόφ.