Στη Βραζιλία είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου και αυτό δεν χάνουν να το αποδεικνύουν σε κάθε δραστηριότητά τους. Δεν δημιουργεί, συνεπώς, καμία έκπληξη ότι γράφονται πολλά τραγούδια για τη «στρογγυλή θεά», με κάποια από αυτά να είναι αφιερωμένα σε συγκεκριμένους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Εννοείται ότι ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο Νο1 των προτιμήσεων, αλλά και ο Γκάμπριελ Ζέσους δεν πάει πίσω. Ο MC Nego Blue έγραψε ένα ωραία άσμα για τον αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, τον κάλεσε να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ και εκείνος δεν το αρνήθηκε.

Ωστόσο, όταν είπε το «ναι», ήταν πριν υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο μετατάρσιο. Παρόλα αυτά, οι υποσχέσεις δεν πρέπει να αθετούνται και ο Ζέσους πήρε κανονικά μέρος στο βίντεο κλιπ. Μάλιστα, έκανε και το απαραίτητο χορευτικό, έστω κι αν είχε και στα δύο του χέρια πατερίτσες!

Δεν ξέρουμε, πάντως, με πόσο καλό μάτι είδαν αυτό το σκηνικό ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι άνθρωποι της Σίτι, καθώς για τον ποδοσφαιριστή δαπάνησαν 32 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, μέχρι τον τραυματισμό του, ήταν από τους κορυφαίους των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ.