Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια, τα οποία θέλουν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον Πάμπλο Κοντρέρας, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Ντιέγκο Αρίας να βρίσκονται στο «στόχαστρο» κάποιων ομάδων.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή.

Ας πάρουμε τις υποθέσεις των τεσσάρων παικτών μία-μία…

Το συμβόλαιο του Πάμπλο Κοντρέρας λήγει στο τέλος της σεζόν και η Κόλο Κόλο έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, η εφημερίδα «Mercurio» υποστηρίζει ότι οι πιθανότητες ο Χιλιανός στόπερ να επιστρέψει στην πατρίδα του είναι αυξημένες και η τελευταία πρόταση που του κατατέθηκε έφτανε τα 400.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα προσέλκυσε τον ενδιαφέρον κάποιων ευρωπαϊκών ομάδων (από Ρωσία, Ιταλία και Γερμανία).

Από την πλευρά του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται πάντα στο «στόχαστρο» κάποιων ομάδων, όμως ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση το ενδιαφέρον των… επίδοξων μνηστήρων.

Τέλος, στη Βραζιλία γράφουν ότι η Κρουζέιρο είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Ντιέγκο Αρίας. Δεν μιλάμε για κάτι μελλοντικό, αλλά οι Βραζιλιάνοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον διεθνή χαφ του ΠΑΟΚ.

«Σε εμάς δεν έχει φτάσει καμία πρόταση. Επισήμως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Εξάλλου εμείς τις δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που έχουμε», αναφέρουν στην ΠΑΕ και προσθέτουν: «Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει δηλώσει ότι όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται και αυτή η δήλωση ισχύει ακόμη…».

Πηγή: sport-fm.gr