Η ήττα της Ντόρτμουντ στο Καραϊσκάκη τον υποχρέωσε να αλλάξει την εικόνα που είχε για τον Ολυμπιακό αλλά και να προχωρήσει σε αλλαγές στα πλάνα του. Αυτό παραδέχθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας στάθηκε στο πάθος των «ερυθρολεύκων», δήλωσε σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που θα κάνουν οι παίκτες του, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του θα πάρει την νίκη στο γήπεδό της.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ

-Για την συμμετοχή του Μπέντερ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και του Γκέτσε:
«Με τον Μπέντερ έχουμε προβλήματα. Ο Γκέτσε έκανε τρέξιμο στην προπόνηση. Την Τρίτη θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα παίξει. Δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα».

-Για το πώς θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι:
«Σίγουρα είμαστε πια σε καλύτερη κατάσταση. Δεν χάναμε τα παιχνίδια από μόνοι μας, αλλά ήταν και οι αντίπαλοί μας καλοί. Την Τρίτη θα πρέπει να κερδίσουμε καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα. Περιμένουμε βοήθεια από τους οπαδούς μας και θα αξιοποιήσουμε και τα 90 λεπτά του αγώνα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει στις αντεπιθέσεις, θα προσπαθήσει να σκοράρει αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αποτρέψουμε αυτό».

-Εάν τα πλάνα του για το παιχνίδι έχουν επηρεαστεί από τη νίκη του Ολυμπιακού:

«Ναι, και θα κάνουμε κάποιες αλλαγές. Όμως δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς θα αλλάξω»

-Εάν θα αναζητήσει τη νίκη ή νίκη με πολλά γκολ για το ενδεχόμενο ισοβαθμίας:
«Ποτέ στην καριέρα μου δεν είπα στην ομάδα με ποιο ακριβώς αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσει. Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία στο γήπεδο. Έτσι όπως είναι η κατάσταση πρέπει να κερδίσουμε ώστε να φτάσουμε τους τέσσερις βαθμούς»

-Για την υποστήριξη του κόσμου:

«Σίγουρα είναι πολύ θετικό όταν ολόκληρο το στάδιο σε χειροκροτεί. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε υπομονή στο παιχνίδι μας»

-Εάν θα επηρεάσει η πίεση την ομάδα του, έχοντας ως δεδομένο το μικρό μέσο όρο της ηλικίας του:

«Σίγουρα πρόκειται για άλλο επίπεδο αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη για να πάρουμε τους 3 βαθμούς που χρειαζόμαστε».

-Για τα αποτελέσματα της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

-Εάν υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση και εκεί οφείλονται τα αποτελέσματα:
«Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Έχουμε χαλαρότητα στην μέση αλλά και στο τέλος του αγώνα. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι στον όμιλο πρέπει να μην χαλαρώσουμε καθόλου. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση και στα 90 λεπτά»

-Εάν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Στουτγκάρδη:

«Θα αλλάξουν διάφορα πράγματα σε σχέση με το ματς με την Στουτγκάρδη όπου θεωρώ ότι 10 λεπτά κακής απόδοσης μας στοίχησαν τον αγώνα. Χρειάζεται πειθαρχία από τους παίκτες μου και στα 90 λεπτά στον αγώνα της Τρίτης»

-Τι περιμένει στο Άρσεναλ-Μαρσέιγ
«Θα προτιμούσα να διαλέξω αποτέλεσμα για τον δικό μας αγώνα. Ας κερδίσουμε εμείς και όλοι οι άλλοι ας έρθουν ισοπαλία»

-Πώς περιμένει τον Ολυμπιακό:
«Θα πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το πάθος του Ολυμπιακού και τους παίκτες του. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κάθε λάθος που μπορεί να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια του. Είναι μία πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Εμείς περιμένουμε έναν ισχυρό Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

Πηγή: sportfm.gr