Η φωτογραφία που θα δείτε είναι από την προπόνηση της γερμανικής ομάδας Σεντ Πάουλι στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν. Τι συνέβη όμως, και ο Πέδρο Γκονζάλεζ, φυσιοθεραπευτής της ομάδας, αναγκάστηκε να φορέσει τη συγκεκριμένη ενδυμασία, η οποία μάλιστα ήταν μία από τις πιο δημοφιλής στο «Λαβ Παρέιντ»;

Πίσω από αυτή την ιστορία δεν κρύβεται άλλος από τον τεχνικό της Σεντ Πάουλι, Χόλγκερ Στανισλάβσκι, ο οποίος φημίζεται για τις επαναστατικές μεθόδους προπόνησης που ασκεί. Ο «Στάνι», λοιπόν, οργάνωσε την καθιερωμένη προπόνηση σε τρία σκέλη, στην αντοχή, στην τεχνική και στις ασκήσεις σε πισίνα και προκειμένου να δώσει λίγο …ενδιαφέρον στους παίχτες του προκειμένου να επιδείξουν τον απαραίτητο ζήλο, έβαλε ένα στοίχημα.

Οι χαμένοι θα ήταν αναγκασμένοι να φορέσουν τη στολή που βλέπετε παραπάνω, ενώ θα έπρεπε να κάνουν και διάφορες ασκήσεις, όπως να τρέχουν γύρω από ένα καπέλο στο έδαφος, ακουμπώντας το με το κεφάλι(!) τους, να τρέχουν γύρω από τον άξονά τους μέχρι να ζαλιστούν και στη συνέχεια να εκτελούν ένα πέναλτι, με τον «ατυχή» φυσιοθεραπευτή να καταφέρνει να σκοράρει από τα 11 βήματα!

Πηγή: gazzetta.gr