Με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας μίλησε ο Βέλιμιρ Ζάετς σε κροατική εφημερίδα, σε συνέντευξη, μέρος της οποίας δημοσιεύεται σήμερα. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του αγώνα με την Κροατία, που θα είναι λιγότερο θερμή σε σύγκριση με αυτή των αγώνων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, όπως είπε.

«Ο Σάντος είναι ένας καλός, φιλομαθής και έγκυρος προπονητής και βέβαια έναν αξιοπρεπής άνθρωπος. Οι γνώμη μου ήταν πάντα θετικές, κατά το παρελθόν δούλεψε σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έκανε πολύ καλή δουλειά και είχε εξαιρετική πορεία στην Ελλάδα», τόνισε ο Βέλιμιρ Ζάετς και συνέχισε αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο Καραϊσκάκη.

«Το κοινό δεν θα είναι τόσο φανατισμένο, όσο όταν παίζει ο Ολυμπιακός, σίγουρα, όμως θα είναι θερμή ατμόσφαιρα, μιας και το «Καραϊσκάκη» είναι ένα κλασικό γήπεδο ποδοσφαίρου. Σίγουρα στο ΟΑΚΑ οι φωνές του κόσμου δεν θα ήταν τόσο δυνατές, όπως στο Καραϊσκάκη, διότι ο κόσμος είναι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι αυτή η ατμόσφαιρα και η πίεση του κόσμου δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές μας», κατέληξε.

Πηγή: sportfm.gr