Άλλωστε το ενδεχόμενο να αποκλειστεί η ομάδα του από την επόμενη φάση είναι μάλλον απίθανο.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο βασικό σχήμα της Αργεντινής, στον αυριανό αγώνα με την Ελλάδα στο Πολοκουάνε.

Ο αργεντινός προπονητής θα προσπαθήσει να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει της σαφώς πιο δύσκολης συνέχειας, αφού σενάρια αποκλεισμού των Αργεντινών υφίστανται μόνο σε πολύ τολμηρές φαντασίες.

Ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, θα ξεκινήσει βασικός, αφού ο Μαραντόνα δεν τον αλλάζει από το βασικό σχήμα ούτε στα εκπαιδευτικά διπλά. «Ο Μέσι και άλλοι 10» συνηθίζει να λέει όταν τον ρωτούν για την ενδεκάδα, θέλοντας να δείξει ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι αναντικατάστατος σε αυτή την ομάδα.

Έτσι, το τέρμα θα υπερασπίσει και πάλι ο Ρομέρο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Οταμέντι και στο αριστερό ο Κλεμέντε Ροντρίγκες, με κεντρικούς τους Μπουρντίσο, Ντεμικέλις. Στο κέντρο θα είναι ο Μπολάτι, τον οποίο θα πλαισιώσουν από δεξιά ο Μάξι Ροντρίγκες και αριστερά ο Βερόν. Ο Μέσι θα έχει έναν ελεύθερο και δημιουργικό ρόλο, πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Αγουέρο και Μιλίτο, σε μια διάταξη 4-3-1-2.