Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Με τι ποινές κινδυνεύουν πλέον οι ομάδες


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
20:17
11/02/2016
Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και Ατρόμητο
loading

Συμπληρωματική δίωξη για τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, εξέλιξη που σημαίνει ότι κατηγορούνται πλέον για εκτεταμένα επεισόδια.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Super League οι δύο ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και πλέον κινδυνεύουν ακόμα και με αφαίρεση βαθμών πέραν της τιμωρίας που αφορά την έδρα των δύο ομάδων, αφού κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η απολογία των δύο ΠΑΕ είναι προγραμματισμένη για αύριο, αλλά λόγω της απεργίας των δικηγόρων, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

Οι ποινές με τις οποίες απειλούνται πλέον οι δύο ομάδες είναι 70.000 έως 150.000 ευρώ πρόστιμο, δύο έως τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών. Να τονίσουμε ότι το άρθρο με το οποίο κλήθηκαν είναι το ίδιο με το οποίο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

A) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 5719/11-2-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 12ης-2-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

B) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 5719/11-2-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 12ης-2-2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει