Δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, καθώς η παραμονή της ομάδας στην ιστορική της έδρα συναντά πολλές δυσκολίες. Η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να αποφασίσει τι σκοπεύει να κάνει με το γηπεδικό, την ώρα που ο Δήμος πιέζει για επίσπευση των εξελίξεων.

Μετά τα όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας για το τι σκοπεύει να κάνει η διοίκηση της ομάδας, ο Τζον Χένρι έσπευσε να δώσει το στίγμα των πλάνων της Λίβερπουλ.

Ο ιδιοκτήτης των «reds» αποκάλυψε ότι πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης είναι η παραμονή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, ωστόσο κάτι τέτοιο συναντά πολλές δυσκολίες. «Το «Άνφιλντ» είναι αναμφίβολα η πρώτη μας επιλογή, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να μας οδηγήσει σε άλλες λύσεις. Υπάρχουν πολλά εμπόδια…», ήταν η απάντηση του Αμερικανού επιχειρηματία σε μήνυμα οπαδού της Λίβερπουλ, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ουσιαστικά, ο Χένρι άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της εξόδου του «Άνφιλντ», με την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή του Στάνλεϊ Παρκ να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή. Από την πλευρά του, ο Δήμος της πόλης τονίζει ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Λίβερπουλ, πιέζει όμως για άμεσες αποφάσεις, καθώς πρέπει να γίνει η εκμίσθωση γης για την ανέγερση νέου γηπέδου.

Μια τέτοια εξέλιξη προκαλεί αναστάτωση στους φίλους της ομάδας, αφού το «Άνφιλντ» είναι η έδρα της Λίβερπουλ, από την στιγμή της ίδρυσής της, το 1892.

Πηγή: sport-fm.gr