Επικοινωνία με τον Λουίς Ενρίκε, νυν προπονητή της Ρόμα αλλά μέχρι την περσινή σεζόν την δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, είχε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με τη Sportday, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τον Κάρλες Πλάνας.

Ο 20χρονος μπακ προτάθηκε προ διμήνου στην «Ένωση», αλλά ο Ισπανός τεχνικός δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως για το θέμα, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον παίκτη.

Ο Χιμένεθ, μόλις πληροφορήθηκε για την περίπτωση του συμπατριώτη του αριστερού μπακ ξεκίνησε άμεσα διαδικασίες για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί από τον άνθρωπο που τον είχε υπό τις οδηγίες του όλον αυτόν τον καιρό. Ο Πλάνας είχε προταθεί με την υποσημείωση ότι παραχωρείται ως ελεύθερος αρκεί ο «Δικέφαλος» να κάλυπτε τις οικονομικές απαιτήσεις του, που έφταναν τις 180.000 ευρώ ετησίως.

Η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» ήταν τότε 120.000 ευρώ και η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε καν, θεωρώντας την υποτιμητική. Ωστόσο, ο Χιμένεθ πιστεύει ότι θα μπορούσε να παρεμβληθεί καίρια στο θέμα αν είχε ενημερωθεί εγκαίρως από τον Αδαμίδη και ίσως ο παίκτης ερχόταν τελικά στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr