Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση «εκκαθάριση του ρόστερ» από την διοίκηση του Άρη. Συναντήσεις επί συναντήσεων, συζητήσεις επί συζητήσεων, επαφές επί επαφών με στόχο να μείνουν όσοι χρειάζονται και να πέσει το μπάτζετ.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά: Από τα γραφεία του συλλόγου πέρασε ο Κώστας Μενδρινός συνοδεία του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια. Ο Έλληνας μέσος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο μετά και την εμπλοκή του ονόματός στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια περιμένουν να λυθεί το συμβόλαιο του 26χρονου με δική του υπαιτιότητα. Μετά την ανάκρισή του από τις αρμόδιες αρχές για την υπόθεση θα υπάρξει νέα συνάντηση.

Δυσκολίες συναντούν στον Άρη στις περιπτώσεις των Οριόλ και Τόχα. Νέες επαφές αλλά αποτέλεσμα… μηδέν. Με τον Ισπανό αμυντικό παρατηρείται διαφορά στο ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει για να αποδεσμευθεί, ενώ ο Κολομβιανός μέσος δεν εμφανίζεται θετικός στην πρόταση μείωσης των αποδοχών του.

Από εκεί και πέρα, λύση πρέπει να βρεθεί για τους Τόνι Κάλβο και Νάτσο Γκαρσία, καθώς έχουν «βαριά» συμβόλαια για τα δεδομένα του συλλόγου. Το ιδανικό θα ‘ταν να βρουν ομάδα που να τους καλύπτει οικονομικά και να συνεχίσουν σ’ εκείνη είτε ως δανεικοί, είτε μόνιμα με ελεύθερη μεταγραφή.

Τέλος, ο Κουλουχέρης -που ως γνωστόν δεν υπολογίζεται και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης- δεν αξιώνει αποζημίωση πέραν των δεδουλευμένων του, ενώ όπως φαίνεται ο Τσεσνάουσκις θα συνεχίσει στην Ίντερ Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος, ο Σάκης Τσιώλης τα είπε για δύο ώρες με τους διοικούντες, συνάντηση από την οποία θα προκύψουν νέα, ειδικά στα μεταγραφικά.

Πηγή: sport-fm.gr