Πιστή στη δέσμευση πως δεν θα κάτσει στο τραπέζι της Σούπερ Λίγκας- εφόσον απ’ αυτό δεν απουσιάζουν οι Μαρινάκης και Μποροβήλος- η ΑΕΚ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο κρίσιμο Δ.Σ. της Τρίτης.

Η «Ένωση» αρνείται έστω και να παραστεί σε διαδικασία της Λίγκας, μέχρι ο πρόεδρος της τελευταίας να κάνει πράξη τη φερόμενη επιθυμία του να παραιτηθεί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ έθεσε θέμα «ηθικής τάξεως» μετά τις τελευταίες εξελίξεις και χαρακτήρισε απαραίτητες -μετά απ’ αυτές- τις παραιτήσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Μποροβήλου. Ξεκαθάριζε, δε, πως αυτό θα ήταν απαραίτητη προϋπόθεση μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ώστε να δώσει το «παρών» στο Δ.Σ. της επόμενης μέρας.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι αυτή η προϋπόθεση δεν… πληρείται (ο πρόεδρος της Λίγκας δεν έχει υλοποιήσει ακόμα τη φερόμενη πρόθεσή του να αποχωρήσει και ο αντιπρόεδρος της δεν έχει θέσει καν τέτοιο θέμα), αλλά και το ότι κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ αποφάσισε να απέχει της διαδικασίας.

Παρόλο, δε, που η ίδια η «Ένωση» δεν έχει να προσδοκά όφελος από το δεύτερο σκέλος (αυτό της επικύρωσης της βαθμολογίας), έχει αποστείλει ήδη σχετικό έγγραφο, με το οποίο ζητά (όπως και οι ΠΑΕ που έχουν έννομο συμφέρον) αυτή να μη γίνει την Τρίτη.

Πηγή: sportfm.gr