Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε «χτυπάει» παντού. Αντρέι Κιριλένκο και Γιάννης Μπουρούσης είναι οι βασικοί στόχοι της διοίκησης της τουρκικής ομάδας, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η «Φενέρ» θα επιχειρήσει να κάνει πολλές και δυνατές μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να διεκδικήσει ακόμα και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και οι στόχοι που αναφέρονται καθημερινά είναι πολλοί. Άλλοι εφικτοί και άλλοι όχι. Τα δύο τελευταία ονόματα που γράφτηκαν είναι ο Αντρέι Κιριλένκο και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και ο ίδιος δηλώνει ότι αν αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» θα το κάνει μόνο για ομάδα του ΝΒΑ. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τον Τύπο της Τουρκίας να γράφει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τους πρώτους στη μεταγραφική λίστα της «Φενέρ».

Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά και στον Ρώσο φόργουορντ του οποίου το συμβόλαιο με την Γιούτα έληξε και μπορεί να μετακομίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Κιριλένκο για τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με τους Τζαζ εισέπραξε 17,8 εκατ. δολάρια ποσό που ευρωπαϊκή ομάδα δεν μπορεί ούτε καν να πλησιάσει.

Τέλος, στα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου εξακολουθεί να παίζει και το όνομα του Θοδωρή Παπαλουκά. Ο διεθνής γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο ότι απασχολεί την τουρκική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr