Μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα γνωρίζουν εάν ο Λιούμπομιρ Φέισα έχει πιθανότητες να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τον μάνατζερ του Σέρβου μέσου, Νίκολα Ντάμιανατς, από την οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την μεταγραφή.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα υπάρχει η κατάληξη στην υπόθεση, από την οποία θα προκύψει είτε συμφωνία με τον παίκτη να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, είτε διαφωνία.

Πάντως, ακόμη και να δώσουν τα χέρια ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αυτό δεν θα σημάνει και με την ολοκλήρωση της απόκτησης του παίκτη.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει ότι εφόσον υπάρξει συμφωνία, αυτή θα επικυρωθεί μόνο από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Εάν αυτά δείξουν ότι ο Φέισα είναι απολύτως εντάξει, τότε, θα πέσουν οι υπογραφές. Σε διαφορετική περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν την συμφωνία.

“Έρχεται ο Φέισα”
Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες που έρχονται από την Σερβία φέρνουν τον Λιούμπομιρ Φέισα να έχει επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για να βρεθεί στην Αθήνα. Σέρβικες ιστοσελίδες θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τον παίκτη να υποβάλλεται αύριο σε ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: sportfm.gr