Πολύ πιθανή θεωρείται από το περιβάλλον του Ροντρίγκες Γκάμπριελ η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό! Η Γκρέμιο, ναι μεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την εικόνα του παίκτη και θα ήθελε να τον κρατήσει, μόνο που πρέπει να πληρώσει τους «πράσινους» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αδυνατεί να το κάνει.

Από το περιβάλλον του δεξιού μπακ χαφ βγαίνει προς τα έξω τις τελευταίες μέρες ότι είναι, πλέον, πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 30χρονος, εξάλλου, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 με το «τριφύλλι». Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι τώρα ο Παναθηναϊκός πληρώνει 150-200.000 ευρώ από το συμβόλαιό του (ύψους 550.000 ευρώ ετησίως).

Οι «πράσινοι» εδώ και μέρες, μέσω του εκπροσώπου του Γκάμπριελ, Μαρσέλο Σαντέρ, έχουν ενημερώσει τη Γκρέμιο για τις απαιτήσεις τους, αλλά εξαρχής εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει χρήματα και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Παιανία. Και μπορεί το συμβόλαιό του να είναι υψηλό, αλλά πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει την ομάδα και μπορεί να δώσει λύσεις…

Πηγή: sport-fm.gr